Post by zaarasoveatou on Feb 5, 2022 12:35:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brothers in Arms™ 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brothers in Arms™ 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több primogemet csal meg ▞▞▞
▞▞▞ Brothers in Arms™ 3 2022 version ▞▞▞
Korábban is játszottam ezzel a játékkal, jó játék, és jó a grafikája, amikor elérem az 5. szintet, újra felkaroltam vele.
Szar mert nem enged továb az első pájánál
Brothers in Arms™ 3 Arkada vqj
Buggos jatek az egesz... megolok mindenkit tovabb enged de azért a hátam mögé bebasz vagy 3 gépfegyverest... 100% halál.. meg magatol nyomja el a rakétát is... szar az egesz
Laggol
Azt akarom mondani, hogy ez egy nagyon jó játék, és a grafika is nagyon jó. A többjátékos meccsek jók, de csak négy térkép van, és több térképre van szükségünk. A legfontosabb dolog, amit el kell mondanom, hogy sok hacker van ebben a játékban az uc brower mód telepítésével. Mindig félbeszakítják a meccset feltört fegyvereikkel és bombáikkal. Tehát a játékszervezők tegyenek egy lépést a hackerek kitiltására, javítva valamit, különben mindenki eltávolítja ezt a játékot, mint a korábbi értékelők.
Jól néz ki, de a kezelőszervek nem olyan jók, és én is rosszul optimalizáltam ezt a játékot, mivel Poco f1-et használok, ami elég gyors telefon, de ez a játék csak késve fut. Lehet, hogy túl sokat várok el, de az ilyen játékokat mindig a filmek/tv sorozatok minőségével hasonlítom össze, amelyeken alapulnak.
Garanda: 3 év Cikkszám: 78550 inted. DELL INSPIRON 3542. 15,6" FEKETE NOTEBOOK. Processzor: Intel® Core™ i3-4030U 1,9GHz Kijelző: 15,6"
Megpróbáltam elindítani a játékot, de nem sikerült. 93%-ig töltődik, és soha nem nyílik ki. Megpróbáltam eltávolítani és újratelepíteni, de még mindig. kérem, tegyen valamit ez ellen.
Tetszik a játék, a grafika szép és klassz, offline játék, úgy néz ki, mintha Xbox játékkal játszol, 5 csillagot kapnék, de a 3. küldetés lóg, nem játszik, sokszor próbálom alkalommal,de ugyanez megtörténik,ha tehetsz ellene valamit,szerintem ez lenne a legjobb játék,tehát nem kell pazarolni az adatokat és az időt kérem!!!
Csak azert 4 csillag mert a grafi nekem nem valami jo de jó játék
A játék jó. De a jutalom szívás. túl sokat kell várnia a fegyverek frissítésére vagy új vásárlására. Még egy dolog, ami erőt ad. Körülbelül 20, és ezek növekedni fognak a helyezés után. De minden bekapcsológomb 15 percet vesz igénybe a helyreállításhoz, a játékhoz pedig 4-re van szükség.
Jó játék de nem engedni
Ez a játék minden alkalommal leáll, amikor lvl.3-al játszom....... javítsd ki... Van egy másik dolgom.... Az Lvl.5 nem működik... A játék összeomlása és összeomlása, KÉREM, CSAK MEGJAVÍTSA EZ.......
Jó játék, de a lassítás módja az élet frissítéséhez. Miért kell Wi-Fi-hez csatlakoznunk a többjátékos módban való lejátszáshoz? Egy idő után már nem is tudjuk frissíteni a fegyvereinket, hogy tovább játszhassunk. Nagyon rossz és szomorú.
戰友™ 3 街機 ulpb
A játék 2-szeres akciója jó grafikával, de az érmek és a fogyóeszközök kissé drágák, nem fogok sokáig játszani, hogy leállítom és továbblépek.
Brothers in Arms™ 3 Arkada vqj
Kurva sar játê
Nem tom letolteni fos!!
A Brother in arms 2 sokkal jobb volt, mint ez, és a játékboltból kellett venni
Egy rakás sar a frisitésota
Nagyon tökèletes...szerintem szuper jàtèk..
Brothers in Arms™ 3 Spillehall pil
A játék 21%-on ragadt az 5. szint után, szóval javítsd ki.
Nokia 3.1plus valamiért nem tölti be a játékot se wifin se mobilneten pedig régebben szerettem ezt a játékot
A legjobb játék... de talán több fegyverre van szüksége
Hatalmas
Steam közösség :: Autositz :: Képernyőmentések - Steam Community
Probléma többjátékos módban, még a mobil adataim is jelzik, hogy offline vagy, de sebességteszttel ellenőriztem a kapcsolatomat, és a lefelé irányuló sebesség 10-12 Mbps, a feljebbi sebesség pedig 4-5 Mbps volt. Kérlek javítsd ki.
mint egy méregedény, minden játékos, aki csatlakozik egy többjátékos játékhoz, kísérleti fegyvereket tartalmaz, gyerünk, legalább tegyen szűrőket a rangokra, ne csak tegye őket egy helyre.
Brothers in Arms™ 3 ஆர்கேட் qol
nagyon szepen fut: galaxy tab 3 8.0
Snake.io Action rsga
Valójában szórakoztató játszani, és a grafika is fantasztikus… de nem szeretem, hogy az adataim birtokában van, mielőtt megvehetem a fegyvereimet, de hát minden ilyen jó játék, fantasztikus grafikával. megéri .
Nem tudom frissíteni a fegyvereket és a testvéreket offline állapotban. Miért?
Kurvára szeretem az M18 vadmacskát ezért töltöttem le de egy szaaaar
szeretem a játékot, de nem lehet pénz nélkül játszani. csak addig juthat el, amíg a fejlettebb fegyvereket meg kell vásárolni. nagyon csalódott vagyok, mert élvezem a játékot, de nem fogok pénzt fújni rá.
Több ideig tart a betöltése a missziónak mint amannyi idő alatt megcsinálom azt.
Letöltöm... Elcseszek az életemből 20 percet, és kidob. Jó nyissuk meg újra... kidob. B#@@$átok meg.
Sok év telt el a játék megjelenése óta......már mindennek fel kell oldódnia....ha nem, akkor 1/5-re értékelem, ha igen, akkor 5/5-re én
Hé... Valami probléma a játékba való belépéssel. Kérlek segítsd a bia3 csapatát..
Jó lenne de az elsö fejezet utolsó pályánál kidob a második évadot meg nem tölti le:/
2021. január 9-én töltöttem le a játékot. Hosszú idő után úgy döntök, hogy játszani fogok, amikor rákattintok a játékra, megjelenik egy köröm, és sokáig kell várnom. Sokszor próbáltam játszani, de várnom kell, még nem játszottam a sok idő miatt. Ezért úgy döntöttem, hogy eltávolítom a játékot. Nagyon sajnálom, hogy a gameloft cég törölte a játékot.
Grafikában jó egy játék. Az egyik legjobb játék, amit szeretek, de nehéz fegyvert venni, mivel nehéz érmét vagy csillagot szerezni