Post by zaarasoveatou on Feb 5, 2022 12:32:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ KENDALL \u0026 KYLIE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KENDALL \u0026 KYLIE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler jeneratör kristalleri ▞▞▞
▞▞▞ KENDALL \u0026 KYLIE 2022 version ▞▞▞
Kylie ve Kendall Jenner hakkında dikkat çeken iddia
Hatırlarsam bir aydır bunu oynuyordum. Bu oyunu kesinlikle seviyorum. Bu oyunda etkileşimi seviyorum. Tek dezavantajı, en güzel aksesuarları ve kıyafetleri elde etmek için gerçek para kullanmanız gerektiğidir. Ama yine de bu oyunu seviyorum! Sonunda Aubrey Maddison'ı da geçtim ki bu harika.
Kylie Jenner Kendall Jenner Duvar Kağıdı - PHONEKY
güncellemeyi yapmıyor indiriliyor diyor ama indirmiyor duzeltin
KENDALL & KYLIE Piedzīvojumu spēles rme
Moda tasarımcısı apk (International Fashion Stylist Mod Apk Android , Oyunlar » APK Dayı - Android Apk indir.
Yapanın al ah belasını versin
Muhteşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Oyunun kendisi iyi, ancak bazı önemli güncellemelere ihtiyacı var! Oyunda çok fazla sorun var
En fazla okuldan sonra bir bölümü 3 kere oynamaktan buradayken kendini yetiştiremiyormuş gibi başa çıkamıyor
Bu oyunu zaten seviyorum. Kolayca iletişim kurabilmeni seviyorum ve insanlar kaba değiller gerçekten iyiler harika bir iş çıkardın
KENDALL & KYLIE Eventyr iwcj
Şimdiye kadar harika bir oyun, ancak oyunda romantik bağlantılara sahip olmayı ve o kişiyle ilginç bir hayat kurmayı kolaylaştırabilir misiniz?
Tm
ÇOK SIKICI. yıllardır hala yeni hikayelerle güncellenmediler. İsa en azından Kylie'nin hamileliğine yaz, lol şeyler çok pahalı, ödül kutuları neredeyse hiçbir şey ödemiyor ve konserler yapmak için seyahat etmek için 500 dolar harcıyorsun ve sadece 60 dolar kazanıyorsun. kafa tutmayı imkansız hale getirir. artı hikaye sıkıcı ve 20. seviyeye ulaştığınızda aniden bitiyor.
Bu oyun ✨MUHTEŞEM✨ ama.... sinirim düştüğünde yükselmesi uzun sürüyor ve konserim başarısız olursa ya da başka bir şey başarısız olursa takipçi kaybederim, bir kere oldu ve oyunu silmek zorunda kaldım bir kez daha indir...
Ama Çok güzele benziyor ♥ yazışma yeri var instagram gibi fotoğraf paylaşan var gerçekle oynuyorsun bakalım yüklenince ne kadar beğeneceğim ♡
Eğlenceli bir oyun, ama her şey çok fazla nakit/elmas tutuyor ve müşteri hizmetleri berbat. Bir hediye kutusundan kazandığım bir saç modeli dolabımdan rastgele kayboldu ve tüm müşteri hizmetleri bana "oyun düzgün bir şekilde senkronize olmazsa bu olabilir" dedi. Bu saç stilini yıllar önce kazandım ve o zamandan beri kesinlikle düzgün bir şekilde senkronize edildi, özellikle oyunu bir süreliğine sildiğimden ve yeniden indirdiğimde hala o saç stiline ve her şeye sahip olduğumdan beri. Hiçbir şey için teşekkürler GLU.
Oyunu seviyorum ama bazen bir görevin ortasında ya da başında süre dolmadan çok kısa bir süre önce oyundan çıkıyor. Süper sinir bozucu. Düzeltilmesi gerekiyor. Ve bir görev sırasında Perry mesaj atacak ve mevcut bir görevin ortasındayken yeni bir göreve başlamak isteyip istemediğinizi soracak. Lütfen bunu düzeltin! Aksi takdirde, bu uygulamaya 5 yıldız verirseniz
Bu oyun güzel ama her şey mücevherler ve enerji ile ilgili
Oyun 3 kez yeniden başladı ve kayıtlı oyunuma geri dönmeye çalıştığımda izin vermiyor. İlk kez yanlışlıkla yeniden başlattım, ancak son 2'de hesabıma geri dönmeme izin vermedi. Ayrıca bazen olması gerekenden daha erken biten olaylarla ilgili sorunlar yaşadım. Genel olarak, oynayabildiğiniz zaman eğlencelidir, ancak birkaç ayda bir sıfırdan başlamak zorunda kaldığım için oyunu benim için gerçekten öldürdü.
ÇOK MUTLUYUM İYİ YAPIYORUM VE TÜM 5 YILDIZLI İŞLERİNİ SÜRDÜRMEK AYLARIMIZI ALDI!!!!!!! AUBEY'İ GEÇMEYE YAKIN OLDUM VE OYUN GEÇTİ SONRA TAMAMEN BAŞLADI!!!! BİR AY ÖNCE 5 YILDIZLI GIGS İÇİN ARTIK KUTU ALINMADIM!!!!!! ÇOK HIZLIYIM VE BU OYUNDA BİRDEN FAZLA HESAPLA VE 5 YILDIZLI SERGİLERE DEVAM ETMEK İÇİN 400$ KAYBETTİM!! BİLE FACEBOOK'A GİRİŞ YAPMAYA ÇALIŞTIM VE "OYUN İNDİRİLEMİYOR" DİYOR O ZAMAN VE PARA İSTİYORUM! İYİ BİR MÜŞTERİ KAYBETTİLER!!! (TEKRAR) BAŞLAMAYI REDDEDERİM!
inanılmaz reklam yok hiçbir şey için ödeme yok asla hata yapmaz
Y bu uygulama cihazımda iyimser olmayabilir Telefonumda 3 kez denedim Ve ayrıca sonsuza dek deneyeceğim
Oyun eğlenceli, bir veya 2 yıl sonra hesabımı kurtarmayı başardım, bu yüzden tekrar oynayabildiğim için gerçekten mutlu ve memnunum 🙃
şimdiye kadar çok iyi, hala sadece 2. seviyede.
BU OYUNU SEVİYORUM çok eğlenceli hiçbir reklam onu sevmiyor
Oldukça hatalı olduğu için artık bunu nadiren oynuyorum. Oyunu haftalardır ilk kez yükleyeceğim, tüm enerjimle bir meydan okumaya başlayacağım ve enerjimin sadece 2/30'unu harcadıktan sonra hata veriyor ve bana enerjimin bittiğini söylüyor. Oyunu yeniden yüklemek sorunu çözmüyor. Sonunda meydan okumada beş yıldız alamayacağım ve kapattım ve birkaç hafta daha dokunmadım. Muhtemelen yakında kaldıracağım.
Son zamanlarda çok fazla hata veriyor ve kutuları veya yıldızları toplamama izin vermiyor. Yeni güncelleme lütfen
Crazy Car Stunts: Car Games Strategy dlkk
kendall kylie apk mod arşivleri | Android Oyun Clup
Kendall'ı seviyorum ama Kylie ve erkek arkadaşı Travis ve çocuklarından nefret ediyorum
Harika oynamanızı tavsiye ederim
Oyun o kadar harika ki keşke biraz daha Kim K Hollywood gibi yapsalardı 😂
Amk bi Turkce dil yapin yeter artiiik
oyunlar , lütfen türkçe dili alın