Post by zaarasoveatou on Feb 5, 2022 12:26:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ искуство бесплатно ▞▞▞
▞▞▞ Grow Castle - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Видим нова побољшања, а такође не и за Ф2П. Нове функције као што је додавање слота за хероја су мало плаћени зид. Надам се да су додали нешто што би помогло осталим играчима да се такмиче са тим јер ово постаје паи2вин. Такође сам приметио да је паклени рог промењен, али још увек неупотребљив због недостатка слота за благо. Остали хероји су и даље безначајни као Суццубус, надам се да ће добити бољу вештину и унапређења. На крају, звездана карта, драго ми је да још није завршена. Наставите тако и будите сигурни [Уреди: од 4 до 3 звездице]
Grow Castle. 69.5 MB. WindWings: Space Shooter. 5. 72 MB. Battle Racing Stars - Multiplayer Games.
Grow Castle - Tower Defense Arcade now
Овде нема ништа посебно играо сам ову игру у последње 2 године прошле недеље, данас има ажурирање за грешке, још једно ажурирање за прилагођавања и повећава мб за ажурирање које не помаже игри
Лепо је, волео бих да можете да направите своје село док добијате више насељеника, ово моје мишљење ће бити тешко, али да, 5 од 5 уживам у томе и зависник сам од тога
Grow Castle Tower Defense V 1.36.2 MOD APK (Automatska bitka za neograničen novac) · Arkada · Jetpack Joyride V 1.55.1 MOD APK (Neograničeni novčići).
Није лоше Уопште није лоше
Након неколико дана ваш приход није довољан, тако да ћете морати да потрошите новац за брз напредак. Не ради то. Губљење времена. Ох и лудо много додатака...
Ову игру играм од 2016. и волим је. Нисам га религиозно играо, али је одувек био на мом телефону, а чињеница да напредујем чини ме срећним. Ова игра иде прилично у дубину са сезонским, стаблом вештина, опремљеним предметима, промоцијама, као и другим мапама којима имате приступ. Никада нећу волети ову игру.
Генерално добра игра, али након недавног ажурирања када играм мог каменог голема и голема за призивање блага и голема за призивање блага и Трент са птицама недостају из битке, чак је и аутоматско позивање Алице нестало, љубазно поправи ово што је пре могуће. Уживам у игри, али овакве ствари утичу на мене да идем напред и уживам у игри
Grow Castle - Tower Defense Arcade pyrk
Одлична и забавна игра за играње у слободно време. Добро је што сам поново играо када сам га последњи пут играо пре 4-5 година, мислим да ми је жао што нисам сачувао свој напредак на свом Гоогле налогу, али је и даље забавно чак и ако почнем поново од почетка. Такође, зар не постоји начин да одустанете или напустите клан осим да будете избачени За сада га оцењујем са 4 звездице због недостатка могућности да напустим клан. Зато што се већина мојих пријатеља из клана никада више не пријави.
Grow Castle - Tower Defense Arkadne igre ayzz
Игра је била одлична, све до искачућег прозора "Гифт". Након вишеструког закључавања игре на 5 минута, док сте били приморани да напустите игру на екрану (бројац се спушта само ако је на проклетом екрану! Тако да не можете ништа друго да радите на свом телефону). Онда сам опет погрешно погодио и скочио је на 40 минута!! Да ли се шалиш на мој рачун? ИЗБРИСАН!!!!
Дао бих овоме 5 звездица да су неке ствари мало јасније. Као "Пронађи хероја" ствар. Сваки пут када изаберем хероја, оно каже да грешим и ставља ме у тајм аут. Зашто? Која је сврха? Зашто лик клизи по шипки? Чини се да то никада не разумем како треба и то ме нервира до тачке када сам близу деинсталирања. Моје тренутно време "тајм аута" је 20 минута.
То је невероватна игра са неколико проблема/неугодности. Главни проблем за мене је то што, иако има опцију аутоматске борбе која сугерише да је то опциона афк игра, не можете да напустите апликацију док је оставите да ради и да је не можете користити у режиму „ниво понављања“. Само даје много сати да би био одржив, а да не ради док је ван игре. Имам преко 60 сати ауто-битка залиха и не могу да их користим, иако не штете мом игрању, крајње је досадно
Кад бих могао да добијем негативних 5 звездица, не преузимај ову глупу игрицу Осим ако не желиш да изгубиш године напретка зато што си забрањен без разлога док спаваш, никада нисам варао, а ипак сам означен као корисник који вара и нема апсолутно никакве подршке, они игноришу вашу поруку за помоћ овде, не можете чак ни да објавите поруку у којој тражите помоћ ако је ваша ствар о томе да сте забранили на Реддиту, а модератори не одговарају на дм-ове и игноришу ваше мејлове , такође. године напретка изгубљен јер вас глупа игра насумично банује.
Топло ћу препоручити ову игру, али желим да вас упозорим на неколико ствари које ће вероватно одбити многе људе на почетку. Нажалост, ова игра вам нуди да продате СВЕ за прави новац, чак и само време за аутоматску игру. Најгоре је што мислим да не постоји "пуна верзија" или нешто слично. У сваком случају, скоро сам достигао ниво од 1000 без икаквих проблема. Чини се да је то углавном неактивна игра, што је добро и забавно. Изазов је превише видети колико је висок....
Разлог за оцену 4 звездице је да нема пвп-а!
Најбоља игра икад треба да уради више ствари са црафтингом, али то је предлог који ми пада на памет
Браво
Grow Castle - Tower Defense 街機 luhz
8. априла 2021. Приређено. Управо сам приметио зашто бисте укључили надоградњу на звезду (оне звезде које можете да зарадите када достигнете одређену количину таласа) са мање штете. То је надоградња, знаш? Звучи као деградација. Заиста сам разочаран, мислим да бисте то требали уклонити или промијенити. Заиста желим да то ОДМАХ промените!
Ова игра је веома забавна, једини проблем је што је моје злато из колоније случајно престало да долази (гледао сам 5-6 минута да се уверим) и нисам сигуран зашто, али је стварно неугодно јер значи да немам разлога да освајају и развијају колоније
то је била добра игра, једном, и иако сам престао да играм, то је још увек била добра игра у то време, имала је премиум валуту, али је имала бољи модел од већине других, сада са правим новцем само додатни слот за хероје, једноставно осећам се другачије, као да то није игра у којој сам некада уживао, тужно је видети је овако,
Забавна и заразна. Има толико потенцијала, али заиста треба велико ажурирање. Молимо додајте још шефова и мапа да преузмете. Играм само два месеца и имам још једног змаја за победити и више од 3 четвртине мапа је завршено.
Добра мобилна игра? Гров Цастле упркос томе што има ужасно име као и свака друга мобилна игра, ова је скривени драгуљ. Ова игра добија 9/10.
Без беспослених начина за добијање новчића, игра захтева да ваш телефон буде укључен, у комбинацији са помало бледим системима за надоградњу и прилично монотоним нивоима, главни нивои постају досадни, поред тога описи много недостају и веома су лоше формулисани, а град је само мех , стварно брзо стари.
Snimite Europa Nashe Neofficial radio app APK 4.4.3 APK Ad ...
Гоог игра 10/10
Нииииииицееее Свиђа ми се!
Била би добра игра када би поправили искачући прозор који буквално не можете да одбаците под називом „пронађи хероја“. Имате шансу 1:5 и ако погрешите, морате да чекате све дуже периоде чекања да бисте поново кренули. Након 3 нетачна погађања тајмер је 45 минута. Невероватно немарна функција, да ли покушавају да отерају људе са апликације?
Ова игра је толико забавна да је само ствар у томе што су неки нивои превише лаки, тако да морам да користим своје драгуље да бих имао тешку битку. Хвала што имају градове у игри тако да могу да добијем више новца по мом мишљењу. препоручио бих ову игру и можда вам се у почетку можда неће свидети, али постаје забавно када добијете драгуљ или постанете добар, па зато дајем оцену 4 за ову игру!!!
Забавна игра, одлично ажурирање од када сам је преузео, али надао сам се да ћу некако укротити змаја након што га победим из битке, у сваком случају радујем се још ажурирања.
Piano Fire: Edm Music & Piano Musikk yjo
Соу цоул
Траже од мене да ажурирам, иако нису ажурирани. Не могу да играм уопште.
потребни су му нови хероји и нова ажурирања
Заиста добра игра, а не п2в, заиста ствара зависност и забавна је, али имам мало проблема, почео сам да играм ово око 2016. или 17. године и изгубио сам иПад на неколико година, уређај на којем играм ову игру, и ја недавно сам га вратио и тако је очигледно поново почео да играм и сада су све моје куле, реликвије и хероји једноставно срање, дошао сам до нивоа 456 са њима и сада убијају једног непријатеља сваких 10 секунди? Мало тужан и изнервиран због тога.
Максималан број драгуља који можете да зарадите је само 60 БЕЗ торбе са драгим камењем, па узмите торбу са драгим камењем ако желите више ограничења за драгуље. ОВО ШТО ТРЕБА ИСПРАВИТИ: Ауто гринд када изађете из игре је веома лош до тачке у којој не гриндујете када изађете из игре или ван мреже. Изван овог проблема, ово је веома добра одбрамбена кула игра, најбоља свог типа. Моја оцена: 5,4 звездице. Ако додате још садржаја, много више, оценићу ово са 6 ЗВЕЗДА!! Заиста сам уживао у овој игри😍, Момци сте урадили добар посао👍, Хвала вам!!
У реду је само бих волео да има више нових ликова, надамо се да ћете 2022. сви то моћи
то је заправо забавна игра, али захтева много кристала који су ретки и превише злата, злато заправо не би био проблем да колонија може да даје злато док је ван мреже, нажалост то се не дешава па ја само настављам да имам колоније за забава у хватању, јер злато које дају је ужасно, да је барем нешто злата ван мреже све би било много боље, исто важи и за градске раднике
Ово је у почетку изгледало лоше, али заиста није. Игра је лепа, заразна и забавна. (Мислим да, волим игре одбране торња) Постоје неке неочекиване ствари као што су рудари неће донети новац док сте одсутни, понекад неће успети да учитају податке о продавници (што је углавном поправљено недавно, а ипак се понекад дешава) и такође би било лепо када бисте могли поново да се повежете без поновног покретања целе игре након што промените Ви-Фи или тако нешто.
То је само осредња игра. Графика је ужасна, нема туторијала, нигде се не стиже ни са чим. Превођење је смеће и једноставно нема шта да се ради. Постоји толико бољих игара за одбрану торња. Не губите време.
Један од најбољих убица времена! Право забавно играти без обзира где се налазите. Све што радите је јасно и разумете све што треба да знате! 10/10 би се инсталирао на сваки уређај ♡
ова игра је отишла низбрдо од тог ажурирања, питам се шта тјера програмере да размишљају на начин на који су радили... за играче који траже забаву да играју, ова игра је била много забавна ранија верзија, али ова ажурирања чине да желите да платите више новца, игра већ има огласе опционо, али сада неће зарађивати много на рекламама за оно што су урадили срећно програмере
Grow Castle - Tower Defense อาร์เคด mqig
Док ми се корисничка подршка не јави, моја оцена ће остати на 1. То је забавна игра и све осим што ме нервира што сам изгубио напредак и немам начина да се вратим или куповину коју сам направио која би требало да буде трајна предмет
Забавно и веома интрактивно, пуно забавних ствари које треба радити и све је теже док чистите таласе
Забавно и потребно је неко време да напредујете ако одлучите да радите у односу на плаћање за надоградње, што је сјајно што се не заглавите са платним зидовима на путу. Купио сам неколико надоградњи да бих подржао програмере. Лепо дело!
Веома забавно док не схватите да је дизајнирано да вас одведе довољно далеко да вам буде потребно вечно да будете у могућности да напредујете, и то је само још једна плата за победу. тужно је што ми се стварно допало док нисам прешао уводну фазу која је трајала око 2 дана.
Прилично добра игра, али мало више хероја (и изгубио сам напредак
Ова игра је пристојна. Међутим, ово је једна игра која ме збуњује својом имплементацијом стабла вештина.
Ја сам стари играч и заиста ми се свиђа како је игра напредовала током године. Желео бих да дам неке предлоге о благајнику како бисте могли да убаците још више благајника у њу и начин на који функционише ауто битка. Надоградио сам вештину коју чини да се позив једном позове, а чак и ако лик има пуну Хеатх, ауто битка и даље активира вештину, надам се да ћете мој предлог помоћи да радите сјајно, наставите даље.👍