Post by zaarasoveatou on Feb 5, 2022 12:17:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Big Snake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Big Snake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daug monetų ▞▞▞
▞▞▞ Little Big Snake 2022 version ▞▞▞
Pataisykite žaidimą, nuolat įstrigusį įkėlimo ekrane. Iš naujo įdiegiau ir išvaliau talpyklą, kad įvertinimas pasikeis, kai ištaisysite klaidas.
Lbs yra mano mėgstamiausias žaidimas. Bet kai aš ketinu nužudyti maištininką, ateis vėlavimas ir aš mirsiu. Bet full And full lbs yra mano mėgstamiausias žaidimas. Tq
Blogiausias žaidimas, kurį esu žaidęs.... jei galėčiau duoti žvaigždžių, būčiau... kompiuteris yra tikslus net tada, kai tik pradedate ir neturi nemokamo tarptinklinio ryšio režimo, kad gautumėte aukščiausią įmanomą rezultatą
Geras žaidimas, bet vis dar klaidingas Negaliu pridėti draugų Net įvedu teisingą grotuvo ID. Ištaisykite tai
Little Big Snake Alkalmi cwj
Oho
Gerai
tikrai įtraukianti ir smagu!!!!!
Per daug reklamos
Labai labai blogai, kai pralaimiu žaidimą rodomas skelbimas. Keletas mažų laiškų, rodančių skelbimą ir skelbimą. Kodėl jie rodo daug skelbimų..
Mano mobilusis tiesiog užšąla visą laiką .. pataisyk
Tai tikrai puikus žaidimas. Visai negaliu skųstis.
Ne ne labai no gers žaidimas tesiok bomba!!! Nėra net ką pasakyti!!!🤯👍 Aš dedu žvaikštuču 95 :3
labai gerų daugiau funkcijų, nei tiesiog žudyti kitas gyvates ir valgyti masę, taip pat yra daug skinų, iš kurių galima rinktis, taip pat yra odos lygių, tokių kaip įprastas retas epinis VIP ir legendinis, tai labiau skiriasi nuo kitų gyvačių žaidimų, kurių neapykanta kituose žaidimuose. bet jame mes neturime daug ką veikti arba jie tiesiog negali paleisti labai atsilikę, šis žaidimas nėra „paytowin“, o tai tikrai gerai, mes uždirbame monetų, kad pagerintume kai kuriuos įgūdžius, taip pat yra laimėjimų, todėl tai tikrai skiriasi... labai gerai !
Pažaidus kurį laiką mano tinklas neveikia kiekvieną kartą
Tai yra geriausias, bet šis žaidimas yra nuostabus ir aš vertinu 5 žvaigždutėmis prieš kartais, dabar pakviesdavau ką nors kitą į Little Big Snake. SAUNUS!
Blogas ryšys ir vėlavimas. Kartais valdymas blogai vėluoja.
puikus zaidimas! Man tai labai patinka ir manau, kad tai daug geriau nei slither.io ar kiti žaidimai. Nors pastaruoju metu vyksta kažkas labai erzinančio, mobiliajame telefone valdikliai užstringa (nežinau, ar kompiuterių vartotojai susiduria su ta pačia problema, ar ne), todėl aš važiuoju tiesia linija visu greičiu 5–10 sekundžių. tai beveik visada priverčia mane atsitrenkti į kitą gyvatę ar sieną.
Vienas iš vienintelių žaidimų, kuriuos mėgstu žaisti ir jis nustoja įkelti... jei atsijungiu nuo wifi, tai parodys, kad negaliu žaisti, ir mane paleidžia. Ir tada aš įjungiu tą patį. Ištrinu žaidimą ir įdiegiu ir darau tą patį, pataisykite!! Tada aš tau duosiu 5 žvaigždutes
🔜🔙🔝🔛🔜🔚🔙🔚🔛⌛⏰♎♎♈♉♉♉♊♊♊ии
Labai smagus žaidimas, bet naujame atnaujinime yra per daug skelbimų. Jie taip pat padarė tai, kad galimybė žiūrėti skelbimą antram gyvenimui leidžia rodyti 2 skelbimus iš eilės, o po to net nesuteikia papildomos gyvybės. Tikrai nemalonu. Norėčiau jam skirti 5 žvaigždutes, nes tai smagu žaisti, bet šie skelbimai yra baisūs.
Reklamos per daug!
Man labai patinka šis žaidimas... bet kartais (iš niekur) jis įsijungs automatiškai ir mane nužudys. Bet apskritai tai puikus žaidimas, bet pataisykite tai.
Labai vėluoja net 10 Mb/s wifi Kartais mano gyvatė sustiprėja ir sustoja pati, naudoju redmi note 8
Man tikrai patiko žaidimas ir tai tikrai vienas geriausių io žaidimų; tačiau valdikliai yra baisūs. Mano gyvatė dažnai įstringa automatiniame režime arba tiesiog toliau juda ta kryptimi, kuria ji rodo, ir joks bakstelėjimas nepadės. Ar yra koks nors įmanomas būdas ištaisyti šį gedimą?
Oho, iš tikrųjų labai priklausomas žaidimas. Puikiai.!!!
Įdomus žaidimas, lengvai 5 žvaigždutės, bet po atnaujinimo nebegaliu žaisti su draugais, o tai yra pagrindinis žaidimo būdas. Prašau pataisyti!
Blogiausias žaidimas, tai labai vėluoja kiekvieną kartą, kai jūsų gyvatė tampa didesnė ir yra tiek daug skelbimų...
Labai geras žaidimas gyvačių žaidimų mėgėjams.
Vienas iš geresnių gyvačių žaidimų, išskyrus valdiklius ir žaidimo metu pridedamus ekrane. „Vip“ parinktis yra juokingai brangi.
Įdomus žaidimas ir gražus, bet tiek daug priedų😔
Reklamos šiame žaidime yra tokios neįprastos
Koks gražus žaidimas, tikrai nuostabi grafika ir geros funkcijos. Bet kažkaip tai neįmanoma žaisti režime „Žaisti su draugais“. Tai tiesiog vėluoja. Nezinau kodel..
Linksma!!! Kaip ir kiti gyvatės žaidimai, bet su geresne grafika. Yra ne tik gyvatė, ėdanti bet ką, bet ir obstika, o po mirties galite virsti klaidomis
kurį laiką žaidė daugiau nei prieš metus, tikėjosi, kad iki šiol bus galima sutvarkyti žaidimą, bet nieko daugiau, tik mokėkite 2 žaidimo parinktis, vis dar daug įsilaužėlių ir vėluoja atsitiktinai pakeisti kryptį ir įstrigti
Per daug serverio klaidos. Dažniausiai įstrigo įkeliant puslapį. Išspręskite problemą ir skirsiu 5 žvaigždutes
Atima daug laiko... Geras laikas, bet galų gale skirsi tiek pinigų reklamai ir būsi toks pat kvailas, kaip ir pradėdamas žaisti
Tic Tac Toe Glow Casual ibk
Tai geras žaidimas, bet yra tik viena problema, nes serveriai labai blogai veikia kitose šalyse, tokiose kaip Venesuela, Karibai ar Afrika, aš galiu tai išspręsti, žmonės iš viso pasaulio gali žaisti šį žaidimą
Sveiki, man labai patinka jūsų žaidimas, todėl ar galite man duoti VIP nemokamai vieną dieną ir 23 valandas, prašau, man tikrai reikia pagalbos, ar galite man duoti 9999 brangakmenius
Perjungs jį į 5 žvaigždutes, kai nustos rodyti 8 kamuolių baseino skelbimus.
PER DAUG KLAUŠŲ erzinančių reklamų!!!!!!!
Turiu daugiau klaidų, aš nesieju šio žaidimo. Šiam žaidimui reikia pataisyti kai kurias klaidas ir dėl klaidų jis erzina žaidžiant uff..... Man nepatinka, kad kiekvieną kartą dėl šių problemų sugenda mano žaidimas
Kai žaidžiu šį žaidimą ilgą laiką, staiga negaliu suvaldyti savo gyvatės. Nežinau kodėl, bet po to sudužo ir mano telefono sistema. Kas negerai su šiuo žaidimu ir mano telefonu? Pašalinau šį žaidimą dėl savo telefono
Puikus žaidimas, bet vis dar yra klaidų, pavyzdžiui, staiga neatsako ir nesibaigiantis įkėlimo ekranas. Taip pat jaučiatės šiek tiek atsilikę net esant geram ir stabiliam interneto ryšiui. Apskritai man patinka šis žaidimas, pataisykite šį žaidimą, kad pagerintumėte žaidimo patirtį.
Puikus žaidimas, kurį lengva žaisti, bet labai vėluoja, o žaidimo jungtys taip pat yra tobulos, tačiau kiekviename žaidime jis visada turi trikdžių. Daugiau galios šio žaidimo kūrėjui. Man labiau patiktų žaisti „sweet crossing i.o“, o ne šį, nes tokiame konkrečiame „sweet crossing“ žaidime jis neturi jokių trikdžių, vėlavimų ir mažiau priedų. Štai kodėl aš jau dabar jį išmontuoju.
Žaidimas geras. Tai malonu ir man tai patinka. Bet kažkaip negaliu prisijungti ir žaisti, todėl nusprendžiau pašalinti ir vėl įdiegti, bet mano paskyra prarasta, aš užregistravau paskyrą, bet negaliu atkurti. Man reikia GRĄŽINTI PASKYRĄ. Prašau ką nors dėl to padaryti.