Post by zaarasoveatou on Feb 5, 2022 12:08:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Memes Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Memes Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code απεριόριστους πόντους ▞▞▞
▞▞▞ Memes Wars 2022 version ▞▞▞
Εργαστήριο
Είναι διασκεδαστικό αλλά η χειροβομβίδα συνεχίζει να με σκοτώνει όταν δεν είμαι κοντά της και όταν είμαι στον αέρα ρίχνω μια χειροβομβίδα και σκάει χωρίς λόγο και δεν υπάρχουν ρυθμίσεις για να προσαρμόσω τα χειριστήρια
Memes Wars ஆக்ஷன் ggh
Memes Wars Acción dyn
Δίνω 3 αστέρια ένα γιατί πάρτε περισσότερα καλύτερα γραφικά και είναι ακόμα καλό όμως
είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά βάλτε ένα ακόμα πράγμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες σας για το δέρμα σας
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!!!! ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!! ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΣΟΥΝΑΜΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ 0 ΑΣΤΕΡΙΑ!!!!!!
είναι ένα καλό παιχνίδι
Πολύ καλό
Το έδωσα ένα αστέρι γιατί όταν φορτώνετε στο UI είναι τόσο κακό όταν τελικά μπαίνεις σε ένα παιχνίδι τα χειριστήρια απομυζούν ότι τα γραφικά είναι εξαιρετικά κακά, δεν έχει νόημα. Μην κατεβάσετε αυτήν την εφαρμογή, είναι απλώς χαμένος χώρος, πιστέψτε με
Memes Wars Märulimängud kzct
Εντάξει, άκουσέ με, μπορεί να υπάρξουν κάποιες κριτικές που λένε oh, συνεχίζω να παίρνω κλωτσιές, αλλά αν συνεχίσεις να δέχεσαι κλωτσιές, αυτό σημαίνει ότι όλοι σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να δέχονται κλωτσιές. το καλύτερο παιχνίδι σαν να μην αστειεύομαι
Όχι, αυτό είναι το χειρότερο παιχνίδι χωρίς να μπεις μέσα. Επομένως, παρακαλώ μην το εγκαταστήσετε. Τόσο πολύ χρόνο φόρτωσης αλλά όχι μέσα μόνο φόρτωση. Don,t West the time
Είναι καλό 🤯🤯😊👍👍😎👍😎👍👍🙏
Αγόρασα κέρματα, δεν φόρτωσαν ποτέ αλλά βγήκαν από τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Κουτσός.
Wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy σε πολλές διαφημίσεις ακόμη και στη μέση του παιχνιδιού. Αλλά ακόμα διασκέδαση να παίξει
πάρα πολλές διαφημίσεις, το παιχνίδι είναι σκουπίδι
το παιχνίδι είναι τόσο φοβερό αλλά χρειάζεται ακόμα 2 πράγματα είναι 1-εξοικονόμηση προόδου 2-προσθήκη φίλων γιατί γνώρισα τόσους φοβερούς ανθρώπους στο παιχνίδι αλλά όταν φύγουν δεν μπορώ να παίξω ξανά μαζί τους
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι😸❤
Τόσες πολλές διαφημίσεις και καθυστερήσεις, παρακαλώ βελτιστοποιήστε
ειναι τελειο να το πεζις τι νιχτες που βρεχι κατευασρετο
Ωραίο παιχνίδι αλλά θέλει δουλειά αλλά παιχνίδι λέκερ😎😎
Καταργήστε τις διαφημίσεις
Ανεβαίνει στο 95% και στη συνέχεια, αντί να εγκατασταθεί, πηγαίνει σε εκκρεμότητα
Στο Manny God dam προσθέτει
Thief Puzzle - Can you steal it ? Головоломки prgf
ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΣ! ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
Lastl
Γιατί η γερμανική σημαία είναι ανάποδα, διορθώστε το
Δεν μπορούσα καν να βρω άλλους παίκτες
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι επειδή είναι τόσο σπασμένο που το κάνει διασκεδαστικό, μπορείτε απλά να πετάτε παντού, ώστε κανείς να μην μπορεί να σας χτυπήσει και τα όπλα είναι λειτουργικά, αλλά είναι επίσης τόσο φθηνά που ο καθένας μπορεί να τα πάρει για μένα, είναι απλά μια τρελή και διασκεδαστική ώρα να παίζω
Yh
gl
Αποσυνδέεται από το παιχνίδι λόγω των διαφημίσεων, παρακαλώ διορθώστε
Το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά πολλές διαφημίσεις
Η γυναίκα μου με άφησε γιατί το έπαιζα πάρα πολύ. Πήρε και τον σκύλο μας sparky εκτός από αυτό είναι πολύ καλό
Κύριο κομμάτι αλλά κανείς δεν έπαιζε το παιχνίδι
Η γερμανική σημαία είναι ανάποδα. Διορθώστε το.
pls Διορθώστε το όταν λέει ενημέρωση Χρειάζεται απεγκατάσταση pls fix
Memes Wars Акционе hst
είναι τόσο ωραίο😍😍😍😍
MEME
Αγόρασα 1000 νομίσματα για 10,99 $ και δεν έλαβα ποτέ τα νομίσματα. Τι συνέβη??
παρακαλώ φέρτε πίσω το σοβιετικό δέρμα pls
πώς μπορώ να μετακινήσω τον υπολογιστή μου σε φορητό υπολογιστή samsung
Ηταν καλο. Λίγες ενημερώσεις αργότερα, τα σκουπίδια του.
Είναι τόσο καλό
πώς ξεκλειδώνεις τα αυτοκίνητα
Ωραίο παιχνίδι hnd Xa σε απευθείας σύνδεση
Δημιούργησε παιχνίδι! Είναι ωραίο αλλά είναι απλώς μια διαφήμιση😁
Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι Sandbox και σκοποβολής που δημιουργήθηκε ποτέ, εγώ και ο φίλος μου απλά αγαπάμε αυτό το παιχνίδι επειδή τα γραφικά απλώς σκοτώνουν εμένα και τον φίλο μου. Εγώ και ο 2ος φίλος μου παίξαμε αυτό το παιχνίδι στο λεωφορείο It Is The Best Game Just Unity ξεπέρασαν τον εαυτό τους με το παιχνίδι αδερφέ! Λατρεύω αυτό το παιχνίδι Chalo Apps!
αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ωραίο, αλλά το πώς παίζουμε μαζί για πολλούς παίκτες θέλω να παίξω για πολλούς παίκτες
Σε πολλούς προσθέτει κακό παιχνίδι μου άρεσε όπως ήταν πριν >:\